Skip to content

Restauratie van glas-in-lood

Soms is het nodig een glas-in-lood raam van nieuw lood te voorzien. Het lood is dan te oud en/ of te verweerd om de benodigde stevigheid te geven. Wij kunnen dit in de meeste gevallen pas beoordelen als we het raam ter plaatse hebben bekeken. Desgewenst maken wij een afspraak bij u thuis. Wij kunnen dan een betere prijsinschatting van de kosten geven.

Reparaties aan huis

Soms kunnen gebroken ruitjes bij u thuis worden gerepareerd. Aan de hand van een aantal goede foto’s kunnen wij meestal wel een inschatting maken van de kosten.Wij geven u graag advies over reparaties aan bestaande of nieuwe glas-in-lood ramen. U kunt uw foto’s opsturen naar: info@amsterdamseglasinloodzetterij.nl

Onze buitendienst kan het werk ook bij u komen opnemen. In overleg bekijken wij wat er gedaan moet worden. De buitendienst kan uw glas in lood uithalen en t.z.t. weer terugplaatsen. Behalve kleine reparaties kan ter plaatse ook de maat worden genomen en krijgt u een vrijblijvende prijsopgave. U kunt natuurlijk ook uw glas-in-lood naar ons atelier brengen.

Glas-in-lood in isolatieglas

Wij kunnen uw glas-in-lood inbouwen in isolatieglas, zowel bestaande als nieuwe ramen. Het is dan wel noodzakelijk de huidige glas-in-lood ramen opnieuw in lood te zetten. Voordeel is een betere isolatiewaarde en bescherming van uw glas in lood.

Of  het nu gaat om een eenvoudige reparatie, het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, legraam, koepel of de renovatie van een geheel pand, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.