Skip to content
Amsterdamse Glas in Lood Zetterij: Over Ons

Familie bedrijf

De Amsterdamse Glas in lood Zetterij is een allround familiebedrijf. Wij zijn in 1980 begonnen in de Amsterdamse Pijp en sinds 2021 met de Zaansche Glas in loodzetterij samen gaan werken op de Looiersgracht 14 in de Amsterdamse Jordaan. Op deze nieuwe locatie vinden nu alle glas in lood werkzaamheden plaats. Daar bent u altijd welkom voor advies en uw vragen. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met glas in lood, zowel nieuw- als restauratiewerk.

Wij onderscheiden ons in een persoonlijke benadering, klantgerichtheid, in de regel snelle levering en het belangrijkste: ons vakmanschap. Onze opdrachtgevers zijn, naast particulieren: o.a. aannemers, glas- en schildersbedrijven, horeca en school- en kerkbesturen. Ook werk in opdracht van kunstenaars kunnen wij uitvoeren.

Benieuwd naar vrij werk van ontwerper Peter Philippus (Amsterdamse Glas in Lood Zetterij)? Bekijk hier zijn werk: www.peterphilippus.com.

De Amsterdamse Glas in Lood Zetterij is lid van de Ondernemersvereniging van Glazeniers en de Ambachtenvereniging de Pijp in Amsterdam.

Bovendien zijn wij een gecertificeerd en gediplomeerd glazeniersbedrijf.