Skip to content

ontwerp glas in lood ramen

Ontwerp van nieuwe ramen

Voor nieuwe ontwerpen kunnen we uitgaan van bestaande stijlen, zoals de Amsterdamse School Stijl en Art Deco, of we kunnen samen met u tot een nieuw ontwerp komen. De start is een ontwerpschets. Na de bespreking, waarin kleurkeuzes en stijl aan bod komen, kunnen wijzigingen worden doorgevoerd.

Hierna volgt een tweede ontwerp of het in gang zetten van de realisatie van het raam. Opdrachtgevers zijn van harte welkom in het atelier om de werkzaamheden te volgen. De Amsterdamse Glas in Lood Zetterij heeft een grote verzameling voorbeelden van traditioneel glas in lood in allerlei stijlen zoals: art nouveau, art deco, de stijl (Mondriaan) en Amsterdamse school.

Ook een bestaand raam of ramen kunnen door ons vrij exact worden nagemaakt. In de meeste gevallen is een goede foto dan genoeg om een prijsindicatie te geven.

Ontwerpen/uitvoeren kunstprojecten

Voor het ontwerpen en uitvoeren van vrije ideeën van particulieren en/of kunstenaars beschikt glazenier Peter Philippus over ruime ervaring om een en ander te realiseren. Of het nu gaat over een enkel raam of een groter project. Creativiteit en meedenken met de klant spelen een belangrijke rol in de uitvoering van een project, of dit nu op kleine of grote schaal is.

Benieuwd naar vrij werk van ontwerper Peter Philippus (Amsterdamse Glas in Lood Zetterij)? Bekijk hier zijn werk: www.peterphilippus.com.

Glas-in-lood in isolatieglas

Wij kunnen uw glas-in-lood inbouwen in isolatieglas, zowel bestaande als nieuwe ramen. Het is dan wel noodzakelijk de huidige glas-in-lood ramen opnieuw in lood te zetten. Voordeel is een betere isolatiewaarde en bescherming van uw glas in lood.

Om u gerichter te kunnen helpen is het handig eerst even te bellen (020-6763458) of mailen om een afspraak te maken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Of  het nu gaat om een ontwerp van een bovenlicht, schuifdeur, legraam, deur of koepel, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.